הרדמות כמעט מלאה של כף הרגל שמאל +ובעית רדימות של

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

21/02/2010 | 09:24 | מאת: מרדכי

בוקר טוב דוקטור, אני עברתי ניתוח בעמוד השדרהמתחתון, ולאחר הניתוח אני חשה רדימות קשה ביותר של רגל שמאל, מה שלא היה לי לפני הניתוח לחלוטין אלא רק ברגל ימין בלבד, ועוד דבר למשל רדימות בחלק של פלג הגוף התחתון, וחוסר שליטה על סוגרים. אנא ראה פניתי כדחופה אליך, והאם יש אפשרות לתקן דבר שכזה, או הדבר מופיע לאחר ניתוח משהו כמו שלושה חדשים. אודה לך אם תענה לי בהקדם האפשרי. תוה והמשך יום נעים לך דוקטור ממני מרדכי.

אם יש בעיה חדשה של שליטה על סוגרים כדאי לפנות בדחיפות לרופא מטפל /מיון, ולברר את סיבת הכאב וחוסר השליטה הזה.

01/03/2010 | 07:55 | מאת: מרדכי

בוקר טוב, ותודה על תשובתך, אך ברצוני להבהיר שיצאתי מבית החולים לאחר שיקום ארוך ואז כבר היתה לי ההרדמות בכף רגל שמאל ומחצית השוק עד לברך, וכל התופעות שעליהן סיפרתי לך, בשאלתי הראשונה, ואני מאוד דואג, אמ.אר.אי אני אבצע אך ורק באפריל, האם לדעתך אני צפוי לניתוח נוסף בגלל כל הבעיות האלה שממש לא משתנות אלא להפך נראה לי שזה רק מחמיר, כי הכאבים הם חזקים, ונרגעים רק לאחר אוקסיקוט, אנא ממך תענה לי אם באפשרותך באופן דחוף, אפילו אם אצטרך להגיע אליך לחוות דעת נוספת אשמח מאוד שוב תודה לך ושבוע טוב.

01/03/2010 | 07:55 | מאת: מרדכי

בוקר טוב, ותודה על תשובתך, אך ברצוני להבהיר שיצאתי מבית החולים לאחר שיקום ארוך ואז כבר היתה לי ההרדמות בכף רגל שמאל ומחצית השוק עד לברך, וכל התופעות שעליהן סיפרתי לך, בשאלתי הראשונה, ואני מאוד דואג, אמ.אר.אי אני אבצע אך ורק באפריל, האם לדעתך אני צפוי לניתוח נוסף בגלל כל הבעיות האלה שממש לא משתנות אלא להפך נראה לי שזה רק מחמיר, כי הכאבים הם חזקים, ונרגעים רק לאחר אוקסיקוט, אנא ממך תענה לי אם באפשרותך באופן דחוף, אפילו אם אצטרך להגיע אליך לחוות דעת נוספת אשמח מאוד שוב תודה לך ושבוע טוב.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית