קשרי לימפה בשרשראות הג'וגולריות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

17/02/2010 | 14:33 | מאת: לירון

22ר054054054778שלום, עברתי בדיקת MRI לאחר תאונת דרכים ובתוצאה נכתב: "קשרי לימפה בשרשראות הג'וגולאריות מומלצת בדיקת US מכוונת" אני מתקשה להשיג תור לאורתופד שלי על מנת לפענח את הבדיקה ואשמח לדעת האם עליי להיות מוטרדת ומה זה אומר... תודה רבה, לירון

רצוי להראות/לברר הממצא עם רופא פנימי /א.א.ג. ולא אורטופד.

21/02/2010 | 08:49 | מאת: לירון

תודה על המענה, אך עד אשר אשיג תור אשמח קצת להבין במה מדובר קראתי באינטרנט קצת ויש שתי סיבות עיקריות להיווצרות קשרים 1. זיהום 2.גורם סרטני. האם זה נכון, האם עליי להיות מודאגת? המון תודה, לירון

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית