ממצא סקרולטי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

16/02/2010 | 22:27 | מאת: bba

א.ג.נ . אני סובל מכאבי אגן צד ימין בצילום רנטגן . הממצא סקלרוטי באזור בין טרוכנטרי מימין המצריך בירור נוסף . אודה להבהרה מה פירוש המונח .והאם מדובר בסרטן עצם חס ושלום .

צריך פרטים נוספים כמו גיל, מצב רפואי, האם הממצא קולט במיפוי וכד'. על פניו אין תיאור של ממצא סרטני חו"ח.

21/02/2010 | 20:01 | מאת: bba

לבקשתך , גיל 56 . מצב בריאותי על פי בדיקות דם תקין . בדיקה אחת הראתה ממצא של דלקת . הכאבים קורנים מעמ' שידרה תחתון לרגל ימין אגן . הפניה לצילום רנטגן , וזו תשובת הרנטגאי תודה על המענה

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית