אי יציבות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

14/02/2010 | 18:36 | מאת: רלי

שלום אני בת 26 וכארבעה חודשים אני סובלת מתחושת אי יציבות, לא סחרחורת אלא תחשוה של חוסר שיווי משקל בתזוזה, ולחץ בצוואר ובראש. עשיתי הרבה בדיקות כגון: בדיקת גבישים באוזן שיצאה תקינה, סיטי ראש תקין, בדיקת עיניים תקינה, בדיקות דם שגרתיות ובדיקה של בלוטת התריס הכול תקין, סינוסיטיס היה לי ועבר לאחר נטילת אנטיביוטיקה. הבדיקה האחרונה שעשיתי היא סיטי עמוד שדרה צווארי והתוצאות יצאו כאלה:הכול תקין פרט לבלט בדיסק מרכזי ויותר ימין ושמאל ב C4 ו C5 ו C6 ב C7. האם הממצא הנל יכול לגרום לתחושת האי יציבות והערפול שאני מרגישה? הצוואר שלי תפוס ואני מרגישה שיש עליו לחץ אבל לפעמים אני מרגישה שמקור האי יציבות מהאוזניים ולפעמים מהצוואר מה זה יכול להיות? ומה עוד אני יכולה לבדוק שלא בדקתי? תודה.

20/02/2010 | 15:03 | מאת: פרופ סלעי

אם נשלל מקור אחר: א.א.ג. או נוירולוגי לתחושותיך וב CT יש ממצאים היכולים להסביר ה תלונות, כדאי להתחיל טיפול לע"ש צוארי ולראות השפעתו.

20/02/2010 | 18:06 | מאת: רלי

לפי מה שאני מבינה מתשובתך יכול להיות שיש קשר בין הממצא בסיטי צוואר לביון תחושת האי יציבות והסחרחורת הפנימית שאני מרגישה? מה הטיפול? כי פיזוטרפיה לצוואר כבר עשיתי ולא עזר.= לי.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית