גוש בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

10/02/2010 | 14:54 | מאת: אלעד

שלום פרופסור אני בן 25 ליפני מספר שנים (10 ודאי)יצא לי גוש בכתף לא גדול בערך בגודל של עגבנייה שרי לא גדולה הגוש אינו גודל אינו מורגש מה זה מה יש לעשות יש לציין שלאבי יש אותו הדבר באותו המקום האם זה סרטני האם זה שומן ??? מה הסיכוי שזה ממאיר ח''ו אני חושש מזה כי נאמר לי שגוש שומן יכול להפוך לממאיר האם זה נכון??? אשמח לקבל את תשובתך

הסיכון שגוש הקיים 10 שנים יהיה ממאיר אפסי, וכך גם הסיכון לשינוי ממאיר בו.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית