פענוח תשובה לגבי ע"ש מותני

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

10/02/2010 | 10:53 | מאת: אורלי

לפני מס' שנים עברתי צילום ע"ש מותני זכור לי כי הרופא שפענח את הצילום אמר שיש בעיה עם סגירה של חוליה מלמטה שחסר שם משהו ושזה לא יפריע לי רק כשאהיה בהריון זה יהיה קשה. כיום אני בהריון תאומים כשבכל רגע נתון יכולה להגיע לחדר לידה וחייבים לדעת בכדי לדעת לגבי סוג הזריקה מה היה לי שם, ניסיתי להשיג תשובה דרך ארכיון של קופת חולים, הדבר הכי קרוב לתשובה היה משהו לא ברור שהגיע אלי - 6 חוליות מותניות, L6 נראה צר, ועוד משהו לא ברור שהיה רשום נורמלי מה זה אומר? אני בלחץ אדיר מפני הלידה עצמה ועוד זה עכשיו מוסיף לי חרדה אודה על תשובתכם בהקדם

מתיאורך עולה ממצא בע"ש המתאים כנראה לחסר "סגירה" בנקרא SPINA BIFIDA שאין לו כל משמעות או הפרעה ללידה הצפויה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית