למה הכוונה צל מעוגל סמיך המשליך על עצם הכסל מימין?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

09/02/2010 | 22:42 | מאת: רחל

לביתי יש כאבים במרכז הגב. בצילום נתגלה צל מעוגל סמיך על עצם הכסל מימין.מה זה יכול להיות?

אין פרטים לגבי ביתך: גיל, מצב בריאותי וכד'.בלעדיהן, תשובתי לא תהיה מתאימה.

13/02/2010 | 11:06 | מאת: רחל

ביתי6.10.87 תאריך לידתה. בחודש האחרון כאבים במרכז הגב, מקרינים לעיתים לגב תחתון. בצילום רנטגן הממצאים:עש גבי (חזיתי וצדדי)המנח שמור. מבנה החוליות והמרווח הבין חולייתי שמורים. בצילום ע.ש מתני(חזיתי וצדדי) מבנה החוליות תקין. מבנה החוליות והמרווח הבין חולייתי שמורים. צל מעוגל סמיך מושלך על עצם הכסל מימין-אי גרמי? הסתיידות אחרת מושלכת? זה מה שהיה כתוב בתוצאות.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית