נגע ליטי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

09/02/2010 | 20:44 | מאת: יעל

אני סובלת מכאב בברך כחודש.במיוחד לאחר מנוחה שינוי תנוחה מאוד כואב.זה התחיל אחרי פעילות ספורטיבית.אורטופד שלח אותי לצילום וכתב:נשלח לצילום עקב אי סדירות קוטיקלית במשטחי הפלטו של הרגל.חשד לנגע ליטי בטיביה הקריבנית.כעת עלי לעבור מיפוי עצמות.אני לא מבינה מה זה אומר ולמיפוי יש תור של 45 ימים.מה ההסבר בשפה פשוטה,האם זה סובל דיחוי ומה בינתיים מלבד אקמול לפי הצורך?

אם עפ"י הצילום, יש חשד לתהליך פתלוגי באיזור הברך, רצוי ללחוץ להקדמת בדיקות הבירור: מיפוי, CT וכד'.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית