תוצאות CT

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

18/01/2010 | 19:38 | מאת: TAL

מה הכוונה לשינויים ניווניים במפרקים הפצלטים. L4-L3 בלט אחורי דיפיוזי של הדיסק הבין חולייתי גורם להטבעה של גבולו האחורי של השק הטקאלי .... למה לא מדברים איתי עברית? מה זה אומר כנ"ל גם ל L4-L5 L5-S1 שינויים ניווניים במפרקים הסקטרו איליאקלים? מידה קלה של סקוליוזיס ספונדילוזיס...? אשמח לקבל תרגום עברי פשוט לכאבים הלא מובנים שלי ..ומה כדאי לעשות אני כבר בכאבי תופת יותר מחצי שנה עברתי פיזיוטראפיה ללא שום שינוי - ההיפך אפילו מחמיר... תודה

אין פרטי גיל וכד'. אולם תיאור הממצאים הוא של ממצאי שחיקה קלים במפרקים הבין חוליתיים וכן שינויים דיסקאליים קלים הנלווים לכך.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית