תוצאות של בדיקת סיטי...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

12/01/2010 | 21:00 | מאת: אניי

שלום דוקטור.. אז כתבתי לך את התשובות של המיפוי עצמות, המלצת לי סיטי עברתי את הסיטי והייתי רוצה שתפאנח לי תתשובות.. המבנה הגרמי והמפרקי של החוליות: בשחזור סגיטלי מודגמת אי סדירות ניכרת של הלוחית ארטיקולית תחתונה של חוליה D8 ואי סדירות קלה של הלוחיות העליונה של אותה חוליה ותחתונה של חוליה D6 באותה חוליה D8 קשר ע"ש שמורל בעומק 7 מ"מ יתר החוליות תקינות, כולל הזיזים הרוחביים. אין לזהות פתלוגיה דיסקאלית אין עדות להיצרות ספינאלית אין עדות להיצרות פורמינאלית בסיכום: ממצאים כמתואר בחוליות D6 וD8, כאשר באבחנה מבדלת קשרים בודדים ע"ש שמורל, או שלב התחלתי של מחלה ע"ש SCHEUERMANN המשך מכקב אורטופדי. הייתי רוצה שתגיד לי עם זה חמור ואיך מטפלים בזה..? תודה רבה רבה!

מדובר על שינויים התפתחותיים בחוליות ובודאי לא! ממצאים מסוכנים או מדאיגים.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית