דלקת חוזרת באגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

10/01/2010 | 20:38 | מאת: שני

יש לי שאלה חשובה אני כבר כמעט חצי שנה סובלת מכאבי גב תחתון חזקים ובנוסף כאבים מאד חזקים באגן דווקא בצד שמאל.בדקתי אצל רופא נשים והכל בסדר.לאחר צילום האורטופד אמר שזה דלקת וקיבלתי זריקה יש לווריד.אחרי חודש הכל התעורר וזה מקרין לרגליים עד הברכיים בכאבים ממש חזקים ומתרבה יותר בזמן ישיבה. האם כדאי לעשות סיטי כדי למנוע חלילה דברים אחרים? מה כדאי לעשות חוץ מפעילות גופנית שלא מרפאה את הדלקת??? בבקזה אני מתחננת לתשובה מהירה תודה

לפני שמתחילים/ממשיכים בטיפול חודרני(זריקות לוריד? ) וכד' רצוי לבצע בדיקות הדמיה מתאימות: צילומים , מיפוי, וכד'.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית