החלמה מניתוח ACL

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

06/01/2010 | 23:05 | מאת: שלומי

שלום ד"ר סלעי, אני בן 44 וכחמישה וחצי שבועות לאחר ניתוח ACL, אני עדיין הולך עם קב אחד כתוצאה מכאבים ודקירות בברך, יש לי כמעט ישור מלא( בסוף יש לי דקירה שמונעת ממני ליישר עד הסוף ) וכיפוף 105 מעלות, הברך עדיין נפוחה ולאחר הליכה ממושכת נראית די נפוחה בעקר בערב. אני הולך לפיזיוטרפיה פעמיים בשבוע, מקפיד על התרגילים בבית והתחלתי גם הליכה במים בבריכה, יש לי מס' שאלות - 1 איך ניתן להוריד נפיחות ולמה לוקח הרבה זמן? 2 יש לי כאבים בעקר בפתחים של הלפרוסקופיה ושם יש גם נפיחות, זה כאב טבעי? 3 האם כדאי להמשיך עם קב אחד או ללא קב? הרופא טען שמזמן הייתי צריך כבר ללכת והוא לא רואה בעיה? תודה רבה.

ההחלמה מניתוח שחזור רצועת הברך ארוכה, וכל אחד בקצב שלו. עפ"י תיאורך, ההחלמה שלך בקצב סביר ומשביע רצון.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית