שוק רגל ימן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

04/01/2010 | 18:16 | מאת: אפי

לכבוד פרופסור משה סלעי שלום.אני בחור בן 34 נותחתי עכב תאונה לפני כעשר שנים . שמו לי פלטינה עים כשמונה ברגים ואת השריר האחורי העבירו קדימה . וכיסו בעור שנלקח מירך שמאל. כיום אני ממש סובל מכאבים חוסר נוחות מוחלט בכל שעות היום וסבל נוראי במזג האויר מעט קריר איני יכול ללכת מהר או לרוץ כמה מטרים.האמת שאני ממש מרגיש את הפלטינה וזה ממש מפריע כואב ומציק. ואני מאוד אשמח להיפטר מימנה. אשמח לקבל את דעתך והכוונה. תודה

כדאי להבדק ולראות אם הוצאת הקיבוע המתכתי אינה כרוכה בנזק /סבל רב יותר מאשר בהשארתו.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית