לאחר MRI

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

02/01/2010 | 23:19 | מאת: בני

שלום עברתי לפני כחצי שנה ניתוח אורטרוסקופי להסרת גידול לאחרונה עשיתי MRI והממצאים הם: במדור האחורי של הברך מודגם תהליך היפרטרופי סינוביאלי שרידני בקוטר 2.5 ס"מ במישור הצדדי פנימי , 2.3 ס"מ במישור הקדמי אחורי (חתכים אקסיאליים 16-13 סדרה 7) שעובר האדרה לא הומוגנית לאחר הזרקת . גדוליניום, התהליך מתאים במאפייניו ל PVNS האם תוכל לפרט לי בבקשה את הממצאים ומה עליי לעשות? תודה מראש

מדובר בשארית/השנות תהליך לא ממאיר!! בברך. כדאי לפנות למנתח לשקול המשך טיפול.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית