כאב מאחורי האוזן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

13/12/2009 | 00:24 | מאת: זיוה

אימי בת 76 סובלת לסרוגין מכאבי תופת מאחורי האוזן,הנמשכים עד הצוואר.טופלה באמצעות משכך כאבים אלטרולט. אך לאחרונה גם זה לא עוזר.בC.T-נמצא שיש שינויים ניוונים .האם יש בכך כדי להסביר את מקור הכאב? האם יש דרך לטפל בסיבה לכאב ולא בסימפטום עצמו. למותר לציין שבעבר סבלה מסרטן שד.האם יכול להיות שהדבר נובע אולי מגרורות סרטניות?!!!

יש לשלול מקור כאב של אף אוזן גרון , ואז ניתן לייחס הכאב למקור ע"ש צוארי ולטפל בהתאם.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית