כאבים חזקים מאחורי הירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

22/11/2009 | 11:08 | מאת: אנה

שלום ד"ר אני בת 62. לפני שלושה חודשים סבלתי מכאבים חזקים מאוד באזור הברכיים. לא יכלתי לשבת או לזוז למשך 4 ימים. מאז אני ממשיכה לסבול מכאבים חזקים מאחורי הירכיים. בבדיקת רופא כלי דם יצא הכל תקין. רופא אורתופד נתן לי לעשות פיזותרפיה לברכיים ולשתות מגהגלופלקס. אני ממש סובלת מכאבים חזקים.הייתי אצל שני אורתופדים וכל אחד מהם אמר אבחנה שונה. אחד אמר שהכאבים הם מהגב והשני אמר שהכאבים מהברכיים. האם יש בדיקה מסוימת שכדאי לעשות? האם הכאבים נובעים מבעיות גב או ברכיים? תודה

בדיקה קלינית והדמייתית תצביע על מקור הכאב:גב, ברכיים, ירכיים, ובהתאם הטיפול.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית