כאבים ממשכים בצד שמאל בפנים, הצאוור והשמות.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

14/11/2009 | 19:01 | מאת: יוני

שלום רב, אני סובל כבר שלושה שבועות לערך, מכאבים בצד שמאך בפנים, בסנטר התחתון צאוור ושכמות. הייתי אצל יותר מ10 רופאים שונים, הייתי אצל נוירולוג ששלח אותי לCT ראש, יצא תקין ברוך השם, לאחר מכן הייתי אצל אורטופד ששלח אותי לעשות צילום של עמוד שידרה צווארי שגם יצא תקין... עשו לי בדיקות דם מקיפות ששם הכל תקין חוץ מהכולסטרול, הנוירולוג שלח אותי לראמאטולוג, שנתן לי ETOPAN600 למשך 10 ימים, תרופה זו גורמת לי לגירוי בבטן ואינה עורזת לי אלא מרע את מצבי. הייתי אצל א.א.ג. שבדק את הצוואר, אף ואוזניים(שלח אותי לבדיקת שמיעה) הכל יצא תקין. הייתי שוב אצל אורטופד ששלח אותי לפיזיאוטרפיה ודיקור סיני, זה לוקח זמן, עד תחילת הביצוע. ובמקביל, שלח אותי לעשות בדיקת מיפוי עצמות.. כאשר עשיתי כבר צילום חזה, בטן, עמוד שדרה צווארי. הנ"ל טוען כי נדמה לו כי זה יותר חרדה מאשר נמצא משהו אמיתי בבדיקות, ויש ללכת לנוירולוג, עם בעיית הפנים. אבקש את תשובתך בהקדם האפשר. תודה מראש, יוני.

אין בד"כ בעיות אורטופדיות הגורמות לשינוי תחושה בפנים. יש לפנות לנוירולוג

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית