חוסר תחושה בידיים וברגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

08/11/2009 | 09:39 | מאת: משי

שלום.. אני לא יודעת למה קשור הנושא שאני שואלת לגביו.. אבל לפני תקופה היה לי דלקת קלה בגידים ביד שמאל.. בתקופה האחרונה אני מרגישה שוב חוסר תחושה בשתי הידיים וברגליים ועם זה תחושת חולשה ועייפות כבדה תמידית.. אני לא יודעת מה זה אומר זה קצת מפחיד כי אני לא מתפקדת נורמלי לא משנה כמה אני מנסה לישון מספר שעות נורמלי בלילה אני עדיין עייפה מאוד.. לפעמים זה מתבטא גם בכאבי גב בנוסף וכבר תקופה שאני מרגישה חוסר תחושה ממש באצבעות של הרגליים..

נראה לי כי יש מקום לייעוץ ראומטולוגי למתן מענה כולל לבעיה/ות .

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית