כאבים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

31/10/2009 | 11:58 | מאת: אופיר

שלום לך רציתי לישאול אותך האים יתכנו כאבים בכף הרגל בייחוד כשהרגל מורמת ונישענת בזמן שכיבה כלפיי מעלה אני מרגיש שהולך וניבנה כאב חזק בכף הרגל אני עושה את התרגיל הזה כל בוקר שתי הרגליים ישענות כשאני שוכב על מסד גבוה התחלתי לקבל כאב ברך מילפניי חודש וזה עדיין לא עבר לי אני שוחה מחמם ומקבל גלים אלקטרו מגנטים לברך האים יש קשר מאיזה עומס שנוצר על הגידים בברך שהחל להשפיע על כף הרגל?

רוב השרירים האחראים על תפקוד כף הרגל מקורם באיזור הברך והשוק. בעיה בהם יכולה להשפיע על כף הרגל.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית