שיקום לאחר למינקטומי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

31/10/2009 | 08:24 | מאת: שיר

אני 5 שבועות לאחר ניתוח למינקטומי (כולל הוצאת גידול) וקבוע חוליות c4-c6 4 שבועות לאחר רוויזיה עקב זהום... מקבלת דרך פיק ליין אנטיביוטיקה למשך 6 שבועות. 1.איך אדע שהזהום אכן זנח אותי?? ב עדיין סובלת מכאבי צואר.מה תהליך השיקום?? ג. צץ לי כאב בירך שמגביל את התנועה (הרמת רכל ודריכה) זה קשור לניתוח או "מתנה" נוספת??.....

31/10/2009 | 13:46 | מאת: פרופ סלעי

מצב הפצע הניתוחי, בדיקות דם והדמייה אמורים להצביע על סילוק הזיהום אשר ללא ספק מעכב מאוד את ההחלמה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית