בעיה בכתף , עמוד שידרה ,

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

28/10/2009 | 10:28 | מאת: דנה

שלום רב א. מה פירוש המונח ENTESOPACTY בהקשר של דלקת שראו בבדיקת רנטגן של עמוד שידרה וכתף ? אני רוצה לציין כי בדיקות דם ESR ו - CRP היו ברמה גבוהה ב. האם זה דלקת מפרקים ? ג. האם יש טיפול רפואי לבעית דלקת שגורמת לכאבים קשים וקושי בהליכה, מלבד נטילת תרופות? ג. האם קיים טיפול רפואי לבעיה של היצרות רווח בין חוליות בעמוד שידרה אשר גורם לכאבים ולנטייה של הגב לצד? בתודה

מדובר בשינויים רנטגניים /הדמייתיים המלווים מצבי דלקת. יש מקום לייעוץ אורטופדי ו/או ראומטולוגי

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית