רציתי לישאול אותך..

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

26/10/2009 | 18:52 | מאת: אופיר

שלום לך רציתי לישאול אותך ... אימי סיפרה לי על נירוכירורג בנהריה שהוא נוקט בשיטה שמיזה 15 שנה נהוגה בארהב לגביי טיפול בהיצרות תעלת השידרה השיטה היא החדרת מכשיר אים מצלמה לגב לא לעמוד השידרה כניראה ליד ואז מרחיבים באיזה שהיא צרוה את תעלת השידרה הרחבה ולא כמו שמקובל פה למשל כריתית הךיגמנטה פלאכה שלוחצת על התעלה מה דעתך בנושא...

למוטב ידיעתי אין שירות נוירוכירורגי בבי"ח נהריה. אני מעריך כי אתה מדבר על שיטה להרחבת תעלת השדרה ע"י הגדלת המרווח בין החוליות ללא פתיחת תעלת השדרה. למוטב ידיעתי זה נעשה רק מחוץ למסגרות הציבוריות כיון שלא הוכחה יעילות השיטה עד היום.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית