SOFT TISSU TUMER

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

25/10/2009 | 13:56 | מאת: יעל

שלום פרופ סלעי, הפנה אותי דליך דר ישראל קליר לייעוץ ממצא מFNA בירך הוצא חומר מוקואידי סמיך, ובבדיקה מיקרוסקופית נראה חומר מוקואידי רב שהכיל לי דם רבים ותאים מזנכימאלים רבים מאורכים ומעט רקמת שומן. לא נראה פלאומורפיזים ולא זוהו מיטוזות. דורש בירור ע"י ביופסיה כדי לסווג את הסוג המדוייק של הגידול. אני מנסה לקבו תור אליך אבל אין מענה קולי במחלקה בבלינסון מידי פעם יש כאבים קלים ביותר באזור, הגידול באורך 6 סמ על 2 וחצי בערך והוא צמוד לשריר ירך ולא דלקתי מה עלי לעשות?

נראה לי כי התקיימה פגישה במרפאות החוץ בבילינסון וניתן מענה לשאלות.

04/11/2009 | 14:41 | מאת: יעל

שלום פרופ סלעי. האם יש סוגים שונים של MRI דר כהן אילן בבדיקת סונר רקמות רכות צפה בבדיקה 27 לאוגוסט שהמסה מוגדרת היטב ונמצאת מתחת לשון התת עורי ואינה מערבת את השריר שמתחת. באיכילוב קבעו לי תור MRI במרץ- האם יש דחיפות בתודה מראש על זמנך היקר, יעל

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית