זמן החלמה אחרי שבר בירך.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

20/10/2009 | 15:46 | מאת: מירה

שלום לך, לפני חודשיים נפלתי עקב לחץ דם נמוך, שברתי את הירך והוכנס לי בורג. אני בת 55, הולכת בעזרת מקל, יש ימיים שעדיין תוקפים אותי כאבים חזקים וקשה לי אפילו לעמוד על הרגל. האם כך זה צריך להיות וכמה זמן החלמה מניתוח כזה ומתי אוכל ללכת רגיל. תודה מירה.

22/10/2009 | 17:47 | מאת: מירי

שלום, עוד שאלה מאוד חשובה. היום שמעתי על סיפור דומה לשלי , אבל אחרי חודש בערך הבורג הוצא ממקום הניתוח. רציתי לדעת מי קובע שאפשר להוציא את הבורג ומתי? והאם כדאי להוציאו כי שמעתי שבעתיד רק צרות וכאבים יש ממנו במיוחד בחילופי מזג האוויר והשבוע החם הזה ייסר אותי בכאבים .

24/10/2009 | 16:48 | מאת: מירי

למה לשאלותיי לא עונה?

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית