חבלה בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

16/10/2009 | 22:21 | מאת: זאביק

עברתי תאונת עבודה מנוף במה במישקל 6.5 טון זז לפתע לעברי ודרס אותי באזור הברך האדמה במקום התאונה היתה מאוד תחוחה למזלי וניקברתי בחול כתוצאה מהדריסה נילחץ הקרסול ונישבר כמו כן הברך נחבלה היתלוננתי על כאבים אך בוועדה של הביטוח לאומי היתייחסו אליי כאל מיתחזה בקיצור קיבלתי 10% נכות זמנית עד חודש 11 התאונה קרתה ב03.03.09 עירערתי ובנתיים דרשתי לעבור צילום mri בצילום היתגלה המימצא הבא 1 עמדה תקינה של עצמות הברך עם עוצמת אות שמורה.2 מבנה תקין של הסהרון הלטרלי. בסהרון המדיאלי בקרן האחורית מודגם קרע אלכסוני נרחב עם מעורבות של שטח הפנים התחתון. 3. מבנה תקין של של ה- ACL PCL MCL LCL וגידי הפטלה והקוודריצפס. 4. מבנה תקין של המפרק הפטלו- פמורלי. 5. ציסטה סינוביאלית אחורית מדיאלית שטוחה זעירה ע"ש בייקר. 6. כמות רגילה של נוזל סינוביאלי בבורסה בסופרה- פטלרית וברצסים הצדדיים שלה. בסיכום: הממצא המשמעותי הוא קרע בקרן האחורית של הסהרון המדיאלי כמתואר. שאלתי מה זה אומר ומה הסיכויים שלי בערעור בתודה מראש

צריך לבדוק האם יש מתאם בין הממצא הקליני וההדמייתי ובהתאם לטפל רפואית ומול ב.ל.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית