כאבים ברגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

10/10/2009 | 09:05 | מאת: שרון

לפי ממצא ct מבנה הגרמי של מרכיבי האגן וירכיים ללא סטיות למעט מספר נגעים אוסטואוסקרלוטיים בעצם כסל הימני ואצטבולום משני הצדדים ובעיקר משמאל פרקי הירכיים ללא סטיות אין תהליך פתלוגי ברקמות הרכות מה זה אומר? האם אני צריכה בדיקה נוספת עשיתי אותה לפני שנתיים האם זה מסוכן? האם יש טיפול? לאיזה רופא לפנות? האם אפשר לטפל בקליניקה שלך?

כדאי לבצע צילום עדכני, מיפוי עצמות, ובדיקות דם לזיהוי פעילות עצם, ולפנות לאורטופד הבקי בתהליכים בעצם.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית