שלום

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

09/10/2009 | 23:54 | מאת: שרון

אני בת 56 סובלת מזה 20 שנה מדלקת פרקים. כעת צילום אגן במפרקי ירכיים מראה על שינויים ארטרוטים ניכרים עם היצרות של המרווח המפרקי בפרק הירך. ממצא זה גורם ל"קליקים" במפרק הירך, ולכאבים. אני מטופלת בסלקוקס מטוטרוקסט, ועשרה מיליגרם פרדניזון. שקיעת הדם ירדה מ-90 ל-45, המצב הוטב, אך ה"קליקים" במפרק הירך לא חלפו. האם יש טיפול אולי אפילו אלטרנטיבי להפסקת ה"קליקים"?

הטיפול "בקליקים" הוא טיפול במפרק שתיאורו, שחוק. עקרונית, כל עוד הכאבים נסבלים , תרופתית, ולכשיתגברו, ניתוחית=החלפת המפרק

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית