גלי חום וקור מעל הברך..?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

09/10/2009 | 19:33 | מאת: צבי

שלום לך פרופ סלעי אני בן 78 מלא בגופי סבלתי מכאב ברך ונימא שייש לי שחיקה של הברך לא נימצא מימצא לאחר צילום ברך לניתוח אלא רק נטילת כדורים נגד כאבים שחיקת סחוס אבל לאחרונה אני סובל מכאבי גב תחתון ומגלים של חום ברגל אים הברך הכואבת ומיד לאחר גל החום יש לי כאב של דקירה וגל קור.. מה זה אומר ? מזה יכול להיות יש לי גם פלטפוס אבל אני לא עוסק בשום פעילות ספורט פעם ליפני שנים ביצעתי צעדות אשמח אים תאיר את מודעתי לגביי המשמעות של התופעות הללו בתודה מראש צבי...

תחושות חום/קור מועברות ע"י עצבים. צריך בדיקת אורטופד האם מקור התחושות מהברך או אולי ממקור חיצוני של לחץ על עצב לרגל.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית