ברך ימין פציעה ישנה שחוזרת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

08/10/2009 | 16:44 | מאת: מירי

שלום רב לפני בערך 16 שנה כאשר הייתי עדיין מתעמלת קפצתי קפיצה לרוחק שבה כניראה ניגרמה חבלב לברך שמאל .בזמנו כאשר הלכתי ליבדוק נאמר לי אחרי צילום שאין לי דבר. מאז מידי פעם הרגל כואבת במקום או שמעין ניתפסת וקשה לרדת מדרגות זה עובר אחרי זמן מה .לפני שבועיים בערך ישבתי כאשר רגלי מקופלת לאחור וכאשר קמת כאבי תופת החלו שעד היום לא עברו החלק הכואב הוא הצד הפנימי של הברך עד אמצע השוק למטה .ישנו אזור נפוח וכואב קשה לי לקפל את הרגל ולפעמים גם לישר אותה .זה מישתנה אני מניחה שללא צילום לא ניתן ליראות האם אפשר לקבל מושג מה יתכן ויש?עבודתי כרוכה בהרה הלכיבה. תודה וחג שמח

תיאורך מתאים לפגיעה מניסקוס ישנה /חדשה, ולכן יש מקום לבדיקת אורטופפד ו/או הדמייה כגון MRI

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית