תוספת ולטרן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

20/09/2009 | 13:25 | מאת: פנינה

אני סובלת מכאבים חזקים מאד ברגל ימין שמקורם מגב תחתון. הכאבים ברגל מתחילים מאזור הישבן ונמשכים עד הקרסול לכל אורך הרגל. כמו כן התחילו לי גם כאבים בגב התחתון. נשלחתי לעשות בדיקת c.t לעמוד שדרה מותני ומכיוון שהכאבים כל כך חזקים עד כדי כך שאינני מסוגלת לדרוך על הרגל, נתנה לי זריקה פריפרית בישבן ובנוסף נתנה לי כדורים של אלטרולט וכן כדורי percocet - 5 . הזריקה היטיבה לי את כאבי הגב אך לא עזרה לי עם הכאבים ברגל. כמו כן אני עדיין לא מרגישה כל הטבה או הקלה מהכדורים . האם אני יכולה להוסיף גם "נר" של וולטרן50mg ? האם זה לא מתנגש עם התרופות שאני מקבלת? האם אני זקוקה למרשם רופא לנר של הוולטרן? שנה טובה

אין פרטי גיל, מצב רפואי וכד'. בכל מקרה יש להוועץ ברופא, לקבל מרשם לנרות הוולטרן.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית