כאבי זרועות כפות ידיים וקרסוליים וגב קשוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

19/09/2009 | 13:44 | מאת: סימה

שנה טובה פרופסור סלעי. למעלה מחודשיים סובלת מכאב זרועות וקרסולים קשה לעמוד נעשו בדיקות דם ואוסטפרוזיס חיובי .בת70 מדואגנזת בטרשת נפוצה ה לדעתך הכיוון שעלי לחשוב? לוקחת רק פרסטמול כי התרופות האחרות קשות לקיבה אודה לך על תשובתך.סימה

בשלב זה הייתי נעזר בפיזיוטרפיה בעיקר וכן בטיפולי רפואה משלימה.

07/11/2009 | 13:51 | מאת: איצקוביץ יהודית

אובחנתי ללא צילןם עם טניס אלבו. האם מים חמים זקוזי עוזרים? אצטרך לעשות פיסיוטרפיה ליד. האם היית ממליץ לי לעשות בנוסף משהו שיעזור לי כי זה מתבטא בכך שקשה לי להרים דברים ביד ימין,האם זריקה עוזרת?

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית