כאבים בגב התחתון ובדיקת סיתי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

14/09/2009 | 15:31 | מאת: רינה

בבדיקת סיתי כתוב -ארתרומתריה פאצטלית ניוונית במפרק הימני בגובה L5-S1 פרט לכך המיבנה הגרמי והמפרקי שמור. אני בת 58 ולפני בערך כ 3 חדשים התחילו לי בלילה כאבים יחסי קלים בגב התחתון שמקרינים לרגל סמאל ובמשך היום אני מרגישה טוב,אבל בזמן האחרון כאבים מתחזקים ואז לפיהמלצת רופא משפחה ביצאתי סיתי ואלה הם התוצאות.מה הן אומרות?מה אלי לעשות כדי שהמצב לא היתדרדר? שנה טובה ומתוקה רינה 14.09.09

20/09/2009 | 11:17 | מאת: פרופ סלעי

מדובר בשחיקת מפרק בין חוליתי. פיזיוטרפיה אמורה להקל משמעותית את הקליניקה

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית