כאב בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

13/09/2009 | 05:21 | מאת: רינת

שלום עקב כאבים בכף הרגל טופלתי פעמיים בגלי הלם.בטיפול השני כאשר הפיזיוטרפיסט העביר את המכשיר בבסיס גיד אכילס הכאבים היו כה חזקים שהוא נאלץ להזיז את ידו שפגעה בקרסול כף הרגל. מאז כשבוע וחצי יש לי כאבים ניסבלים בקרסול.אני לוקחת כדורי פרדנזון ומישחת וולטרן שגרמו לשיפור משמעותי בכף הרגל אך לא בקרסול.את טיפולי גלי ההלם הפסקתי היות ולא חשתי הטבה למעט כאבים. 1.האם יתכן שנגרם נזק בילתי הפיך לקרסול כמו קרסול מרוסק פגיעה בריקמה או כל נזק אחר. 2.מהו הטיפול המומלץ במצב זה? קומפרסים חמים או קרים או אולי זריקת קורטיזון? 3.האם מישחת venoruton או מישחה אנטיביוטית יכולים להועיל? 4.איזה צילום ישקף את מצב הקרסול תודה

מתיאורך לא יכול להגרם נזק משמעותי לקרסול. ואני מעריך/מקוה, כי עד עכשיו הכאבים נמוגו לאיטם.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית