בהמשך לתשובתך פרופסור

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

12/09/2009 | 18:21 | מאת: הדר

שבת שלום פרופסור משה א אני רוצה לומר שזה לא מובן מאיליו שתפנה מקום וזמן יקר לכל האנשים הנפלאים שפונים אלייך לטיפלה של עזרה .אני מוקירה ומעריכה אנשים כמוך שמחוייבים לתפקידם . ולשאלתי האם אוכל לשלוח לך את התוצאות של מיפוי העצמות בכדי שכן אוכל לקבל ממך מכתב אשר כתובים הנתונים של העקמת עם המלצתך לניתוח זה בוער בי וכאב הגב זה משהו שמתחזק כל יום ביומו אמתין לתשובתך בכדי שאוכל להמשיך את ההתקדמות לניתוח בברכה ויום נפלא הדר תודה על צומת הלב

לא אהיה בארץ עד לאחר החגים. אם זה דחוף, תיעזרי ברופאי המחלקה באילת, ולא זה ימתין עד לאחר החגים.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית