רגלים וידים נרדמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

06/09/2009 | 19:42 | מאת: מזמז

שלום, אני בן 27 וסובל מהירדמות של ידיים ורגליים כתוצאה מתנוחה ממושכת, כגון: ישיבה ממושכת על כסא, או כשאני יושב על הרצפה בכל צורה שהיא, כמובן שזה קורה גם לאחר שאני מניח רגל אחת על השניה ישר נרדמות לי הרגליים, מדוע זה קורה? מה עלי לעשות? אני לאחר צילום סיטי של עמוד שידרה , להלן התוצאה: "בגובה L4-L5 מבנה גרמי תקין, בלט מינימלי של אנולוס לאחור עם לחץ קל על מוצא השורש משמאל. בגובה L5-S1 מבנה גרמי תקין, בלט קל של דיסק לאחור עם לחץ מינימלי על השק ומוצא השורש משמאל" אודה לקבלת תשובתך בנדון. ניסים.

ראשית יש לראות איך לצמצם/לשנות את תנוחות הישיבה כדי למנוע תרדמות אלו, ואם זה לא עוזר לפנות לנוירולוג לבירור.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית