כאב עייפות ברגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

03/09/2009 | 11:32 | מאת: דוד

בזמן האחרון יש לי כאב ברגל ,כמו כאבי עייפות -כלומר אני מרגיש אפילו בבוקר את השרירים שלי נעולים כאילו אני צריך להוציא קליקים וכאילו הלכתי כל היום והרגל שלי עייפה (רגל ימין) למרות שרק בוקר.בנוסף השרירים שלי ברגל כואבים..הכאב הוא מהברך עד כף הרגל..אני גם מרגיש זרמים ברגל ימין וגם לפעמים כאילו אני לא מצליח לעמוד עליה,כאילו אני נופל ואין לה כוח להחזיק אותי.. נ,ב-יש לי וריקוצלה דו צדדי שגיליתי לפני חצי שנה בערך,האם לזה אולי יש קשר? תודה רבה

איני רואה קשר לוריקוצלה. אין פרטי גיל, מצב בריאות וכד'.צריך לבדוק האם הבעיה בכלידם/עצבים/ או בשרירים.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית