כאבי תופת ביד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

24/08/2009 | 03:14 | מאת: מירי

דוקטור שלום רב: מזה כשלושה שבועות התחילו לי כאבים במרפק.לא קיבלתי מכה שום דבר התחילו לי כאבים שמתפזר לי בכל היד עד לכתף. לא יכולה להזיז את היד להניח טת היד על השולחן. גם כירורג בדק אותי ונתן לי כדורים אתופן. לא עזר נשלחתי לאורטופד ואמר לי להמשיך בכדורים. הכאבים בלתי נסבלים. מה יכולה להיות הסיבה ??????? מה עלי עוד לעשות? תודה.

צריך לראות בבדיקה קלינית ו/או EMG מה מקור הכאב: עצבי/שרירי ולטפל:תרופות, פיזיוטרפיה, הזרקה, וכד'

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית