בדיקת הדמייה בצלעות וגב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

05/08/2009 | 12:42 | מאת: ארנה וינברג

בעקבות צלעות וגב כואבים עברתי סי טי להלן הממצאים, מה הפירוש? תודה ארנה 1. שינויים ניווניים במפרקים פצטליים וסקרו-איליאקליים 2. שינויים ניווניים בדיסק בין חולייתי בין- L4-L5,L5-S1L2-L3,L1-L2 עם התפתחות של גז 3. בלט של הדיסק הבין חולייתי L1-L2 4. בלט של הדיסק הבין חולייתי L2-L3 גורם להטבעה של גבולו האחורי על השק הטקאלי. 5. בלט של הדיסק הבין חולייתי L5-S1,L4-L5,L3-L4 גורם להטבעה של גבולו האחורי על השק הטקאלי ולמלאות בתעלה הנויראלית השמאלית 6 היצרות גרמית של התעלה הנוירואלית השמאלית L5-S1 7 ספונדילוזיס

פירושם כנכתב: שינויים נוניים שאין בהכרח קשר ישיר בינם לממצאים קלינים.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית