אוסטאוכונדרומה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

27/07/2009 | 20:39 | מאת: עליזה

ד"ר שלום אני בת 56 סובלת מספר חודשים מכאבים בברך לאחרונה פניתי לאורטופד וביצעתי צילום רנטגן מיפוי עצמות שהראה קליטה מוגברת באיזור הברך הכואבת וכן בדיקת סיטי האיבחון הסופי הינו אוסטאוכונדרומה אשמח לקבל הסבר על הנושא ע"פ אבחנת הרופא יש להיות במעקב בעוד חצי שנה והגידול שפיר האם יש חשש שהגידול יתפתח לממאיר?? האם יש צורך לעבור ניתוח? בתודה מראש עליזה

אין זה שכיח כי אוסטאוכונדרומה יופיע בגיל זה אלא אם היתה שם שנים רבות. אם זה ממצא חדש, רצוי להסירו.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית