CT כפות רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

15/07/2009 | 12:50 | מאת: ארי

לפני כחצי שנה נכנסה זכוכית בכף הרגל – הוצאה בניתוח בבה"ח . ומאז כאשר אני דורכת על הרגל מיד היא תתנפח ותכאב ... רוב הזמן הרגל רדומה ולפעמים מרגישה כזרם חשמל הולך בה ... וכשעומדת עליה אז היא תנמנם .... ולכן עשיתי CT כפות רגלים והנה התשובה : בבקשה הסבר קצר על הממצאים ואם יש בדיקות אחרות שאפשר לעשות כדי לדעת מה הולך ברגל . אההה , בדיקות הדם תקינות ולא מראות על תהליך זיהומי כלשהו .... תודה והמשך יום עים , הממצאים : שמאל : המבנים הגרמים והמשטחים הפרקים מודגמים תקינים . ללא עדות לתהליך הרסני גרמי . מודגמת בצקת ברקמת השומן התת עורי באספקת המידיאלי של הקרסול העוטפת את האספקט קדמי דיסטלי של גיד הטיביאליס האחורי , לא ניתן לשלול תהליך זיהומי ? דרושה קורלציה קלינית . אין עדות לגוף זר רדיו אופקי . ימין : המבנים הגרמים והמשטחים הפרקים מודגמים תקינים. מודגם מהלך תקין של הגידים .

ראשית, לא נותרה שארית זכוכית ברגל. אם יש סימני זהום מקומי, לשקול טיפול אנטיביוטי או ניקוז כירורגי

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית