כאב בצלעות.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

14/07/2009 | 09:21 | מאת: מיכל.

בוקר טוב. שאלתי היא: אני חשה כאבים בצלעות, בחלק האמצעי-העליון, ממש בין השדיים. אני חשה בו בעת הקימה מהמיטה, תנועות מסוימות שאני מבצעת, הרמה של חפצים/ילדים ועוד. בפברואר עברתי CT ריאות (בגלל בעיה בריאות) והכל היה תקין גם מבחינת העצמות. אך הכאב התחיל לאחר ה- CT ונמשך כאמור כמה חודשים. זה כאב נסבל אומנם, לא מפריע לחיים התקינים, אבל מוחשי ובעיקר מדאיג. כיצד ניתן לבדוק במה מדובר? אני מעדיפה לא ללכת שוב לבדיקות "קרינה" למינהן. תודה רבה. מיכל.

לעיתים יש דלקת בין הצלעות ועצם החזה. דרושה בדיקה קלינית לאשור האבחנה וטיפול בהתאם.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית