כאבים בצוואר , כתפיים , זרועות וידיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

30/06/2009 | 16:02 | מאת: סיון

שלום לפרופסור , מזה חודש וחצי אני סובלת מכאבים בעורף , שכמות, כתפיים , זרועות וידיים ואף בבית השחי, נשלחתי לאורטופד אשר ביצע בדיקה גופנית מישש את האיזור הצוואר ביצע תנועה סיבובית של הידיים . וטען שאני לא צריכה לעשות צילום או CT ושעליי לעשות ספורט . כמו כן האם כאבים בבית השחי יכולים גם כן לנבוע מבעיות בצוואר ? האם יתכן קשר שכזה ? אני עדיין מרגישה כאבים מטרידים , מה עליי לעשות ? האם עליי לדרוש ביצוע CT או שפשוט להסתמך כך על בדיקת הרופא ?? אודה לעצתך, סיון

לרוב בדיקה גופנית מספיקה לצורך איבחון הבעיה שתיארת. CT כרוך בכמויות קרינה עצומות= 200-300 !!! צילומי רנטגן, ולכן הוא מיותר בשלב הראשון בטיפול.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית