בלטי דיסק בצוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

27/06/2009 | 17:19 | מאת: החוששת

שלום בת31,4 חודשים לאחר תאונת דרכים, "צליפת שוט" ממצאי צוואריCT c2-c6 בלטי דיסק,c4-c5 בלט דיסק אחורי מרכזי עם לחץ קל על חוט השדרה היצרות של תעלות השדרה בגובה c4-c6 נשלחתי לטיפול פיזותרפי בו השתמשו בטיפול עם זרמי חשמל וואקום. מאז אני חשה בהיחלשות בתחושות בידיים, מעיין זרמים, חולשה וכבדות. אני מאוד דואגת,האם טיפול חשמלי כפי שטופלתי בו יש ביכולתו להסב נזק? האם תחושות אלה הן בלתי הפיכות? מה עלי לעשות לעצור את ההדרדרות? תודה

איני מכיר מצב בו הטיפול שתיארת יכול לגרום נזק. לכל היותר לא לעזור ואז צריך לבדוק שנית ולחפש אפיק טיפול שונה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית