חבלה בגב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

26/06/2009 | 13:06 | מאת: ליאת

שלום רב, אני בת 44 סובלת מסרטן שד גרורתי לעצמות. עם קליטה קטנה מאוד באגן ובחוליה D6 היום נפלתי במדרגות, נפילה קשה וכואבת וקיבלתי מכה חזקה בגב. אני הולכת, יושבת, עולה מדרגות. אבל סובלת מכאבים חזקים עם הקרנה לצידי הבטן מתחת לצלעות. לא רואים חבלות על הגב עצמו. רק כאבים חזקים. דעתך, בבקשה, האם מצריך ברור או להמתין ולראות כיצד זה מתפתח. לא הייתי רוצה לבלות לחינם במיון ולעבור צילומים רנטגן מיותרים. תודה רבה

לאור "עברך" ועצמת החבלה שאת מתארת אני חושב כי כדאי לפנות חבדיקה , וצילומים לפי הצורך, כדי לשלול ממצא חבלתי חריף חדש.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית