כאבים חזקים בצואר המקרינים לצדו הימני של הגוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

26/06/2009 | 07:23 | מאת: דן

שלום רב, בן 34, בריא בד"כ. עקב כאבים חזקים בצואר והקרנה חזקה לצד ימין של הגוף נשלחתי לצילום רנטגן + CT. להלן תוצאות ה - CT: שחזורים מולטי פלנריים: ישור הלורדוזיס הצווארי. הצרות המרווחים הדיסקלים בגבהים C4-C7SD. C4-C5: בקע דיסק אחורי וזיז גרמי לוחצים על החוט. התעלה מודדת 8 מ"מ. C5-C6:בקע דיסק אחורי וזיז גרמי לוחצים על החוט. C6-C7:בלט דיסק אחורי וזיז גרמי לוחצים על החוט. זיזים אונקו וורטברליים עם הצרות הנקב השמאלי. אשמח מאודלקבל הסבר על משמעות תוצאות הבדיקה. אני סובל מכאבים חזקים מאוד (מטופל כרגע בקטאפלם 50 מ"ג 1*3 + משככי כאבים- אופטלגין ואקמול לפי הצורך) ולכן אשמח לשמוע על כל דרך לטפל בבעיה.

השינויים המתוארים כאן, הינם משמעותיים ומוקדמים לגילך הצעיר. אם יש קליניקה רלבנטית, כדאי לשקול ביצוע MRI

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית