כאבים בשריר השוק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

24/06/2009 | 00:47 | מאת: טל

מיזה כחודש יש לי כאבים בשריר השוק בחלק התחתון .זה כאב שנימצא וקורה בעיקר בתנועה חזקה ובמתיחה של הרגל. ואז זה כאב חד כמו דקירה חזקה ואחר כך כאב לאורך זמן .לפעמים במשך יום אני מרגיש יותר טוב ואז באיזה תנועה חדה או מהירה שוב כאב חד ואחר כך כאבים ורגישות לאורך זמן ארוך. הלכתי לרופא אורטופד אמר לי זה מתיחה של הגיד או השריר (לא בטוח כבר מה הוא אמר) וזה תקופת החלמה ארוכה בסוג כזה, אם בכלל, ואין מה לעשות. אבל אני מוטרד מיזה כי הרגל נפוחה קצת והכאבים די מטרידים רוב הזמן. מרגיש כמו לחץ ברגל. השאלה האם זה יכול להיות גם משהוא אחר? כמו פקקת או דבר כזה, והאם יש איזה טיפול שכן יכול לעזור .

אם אין שפור כדאי לחזור לרופא ולבקש בדיקת הדמייה כגון אולטראסאונד

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית