כאבים הגבלה וזרם בגב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

20/06/2009 | 13:18 | מאת: רות

שלום רב! בדר"כ סבלתי, מדי פעם כאבים בגב האמצעי בכיפוף קדימה. לאחרונה, החמרה, והכאבים נעשו ללא הפסקה מלווים בעקצוץ וזרמי חשמל כואבים -הזרם התחיל לכיוון השיכמה השמאלית, וכרגע נוטה לכיוון כל הגב. בביקור אצל רופא - כחלק מהבדיקה - הוא נתן לי אגרוף לתוך הגב האמצעי - או יותר נכון בוקס, שהיה בעוצמתו חזק יותר מכאב של שבר שחוויתי לפני שנה, והרגשתי שאני עומדת ליפול ולאבד את ההכרה. אחרי הבדיקה הרגשתי בחילות, וכאב בכל השלד, במקומות שלא כאב לי לפני כן. הכאב כרגע נעשה אקוטי והזרמים נשלחים לכיוון הגב למטה - וכל השלד כואב לי. כאמור, לפני הבדיקה, הכאב התמקד באמצע הגב כלפי מעלה - לכיוון השיכמה השמאלית. עד הכאבים, התאמנתי בחדר כושר - אני לאחר גיל המעבר - ולאחר הבדיקה של הרופא - נוצרה החמרה ולא מסוגלת לעשות כלום, הכאב בכל הגב לא נסבל לפני הבדיקה הכאב היה ממוקם רק בחלק האמצעי של הגב כלפי מעלה. האם יש אפשרות שנגרם לי שבר כתוצאה מהזעזוע שהשלד ספג בחבטה האדירה של הבדיקה? אסירת תודה לתשובתך המשכילה תודה מראש עבור התשובה רות

25/06/2009 | 08:52 | מאת: גוגן

את צריחה ליתבוע את הרופא בבית המישפת. הוא עשה לך נזק גדול את תיי מישותקת.

לא ידוע לי על מצב שבו נקישה כחלק מהבדיקה גרמה אי פעם נזק. כנראה מקום רגיש. מעבר לבדיקה כדאי להשלים גם צילום רנטגן לאיזור הכאב

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית