ankyiosing spondyiolitis

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

19/06/2009 | 10:57 | מאת: ניר

אני בן 27 לאחר 3 שנים של כאבים בגב תחתון גילו לי מחלה בשם אנקיוסינג ספונדיאוליטיס. אודה לך אם תסביר לי מה המחלה הזומה הפרוגנוזה?? מה הסיבה להתפרצותה?? נפשית??פורצת העיתות מתח?? מה הטיפול?? תודה מראש

כעקרון, צריך להתייעץ עם ראומטולוג לגבי המחלה. בחלקה גנטית, וזוהה גן הגורם למחלה. ברוב המקרים, סיבה לא ידועה. מבחינה אורטופדית גורמת לקשיון מפרקים, בעיקר ע"ש .

04/07/2009 | 13:18 | מאת: מיכל

שלום ניר אני לא רופאה אך למדתי במהלך לימודי התואר שלי על ליקויי יציבה רבים ובניהם מחלת הבכרטב שהתגלתה אצלך(זהו שמה העברי). בוודאי שתלך לראומוטולוג כפי שהמליץ פרופ סלעי אך אם תרצה להתעניין ולשאול שאלות מעבר אשמח לענות לך בנוגע לגורמי המחלה, הסימפטומים וסוגי הטיפול השונים... בברכה, תרגיש טוב, מיכל.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית