כאבי צוואר וזרועות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

16/06/2009 | 07:17 | מאת: ויקי

סובל מכאבים בגב עליון צוואר ושכמות.וגם בזרועות וחולשה בידים ונימול .צילום C/Tחוליות צוואר 5-4 ו3-4שינוים ניוונים וזיזם גרמים קידמים ואחורים.חוליות צ-5-6 כנל.בלט דיסק אחורי מרכזי עם סימני לחץ על השק.היצרות יחסית של התעלות דו צדדי.חוליות צוואר 6-7 וצ/7-ד/1 שינוים קשים בגופי החוליות עם זיזים גרמים קדימי ואחורי.שאלתי ?מהו הטיפול הנכון.לידיעה עובד עבודה פיזית.מרים מישקל מגובה 20 סמ לגובה 1.5 ותנועות סבוביות.האם יש קשר לאותם כאבים....בתודה ויקי

הטיפול בבסיסו פיזיוטרפיה , תרופות וכד'. רצוי לקבל הדרכה על תפעול נכון של עמוד השדרה בעבודה כדי שלא ייגרם נזק בעבודה לא נכונה עם הגב.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית