RE:המטומה בגב התחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

10/06/2009 | 12:02 | מאת: באדי

שלום דר' סלעי לפני יותר מחודש נפלתי על המדרגות וקיבלתי מכה בגב התחתון. הטראומטולוג שבדק אותי אמר שיש לי מכות יבשות ויקח זמן עד שזה יעבור. שמתי קרח ועשיתי מסגיים אך עדיין יש לי נפיחות בגב התחתון. עשיתי צילום ומיפוי עצמות אין לי שברים. אחרי חודש גילו שהנפיחות זה המטומה והטראומטולוג רצה להוציא את הנוזלים,אך פחדתי ולכן שלח אותי לכירורג. עשיתי אולטרא סאונד אך עדיין אין תשובה וההמטומה מציקה לי. מה אפשר לעשות?

יש להמתין לתוצאות הסונוגרפיה כדי לראות האם יש מקום לניקוז כירורגי

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית